Welkom op mijn website


Van harte welkom op mijn website. Heel graag wil ik mij even kort aan je voorstellen. Mijn naam is Veroniek Raanhuis en woon in Borne. Fotografie is mijn werk en grootste passie welke ik maar al te graag met jullie deel. Van fotografie gaat mijn hart sneller kloppen. Heerlijk vind ik het.

In 2019 heb ik mijn studie aan de fotovakschool in Apeldoorn afgerond en ben ik mijn eigen fotografiebedrijfje gestart. Tijdens mijn opleiding en toffe opdrachten die ik mocht maken, ben ik er achter gekomen dat met mensen werken mijn sterkste kant is. Dat samen met mijn eigen stijl, denk ik dat het een fijne combinatie is om een prachtig portret te maken. Inmiddels heb ik al vele portretten mogen schieten en bruiloften mogen vastleggen! Mijn doel is om in een ongedwongen setting, een tijdloos document te maken. Om er jaren van te genieten.

Ben jij enthousiast geworden en je zou graag meer informatie willen of, nog leuker, een shoot boeken? Bel of neem contact met mij op via het contactformulier op de site!

Groetjes Veroniek