Welkom op mijn website

 

Van harte welkom op mijn website. Heel graag wil ik mij even kort aan je voorstellen. Mijn naam is Veroniek Raanhuis en woon in Borne. Fotografie is mijn werk en grootste passie welke ik maar al te graag met jullie deel. Van fotografie gaat mijn hart sneller kloppen. Heerlijk vind ik het.

 

In 2019 heb ik mijn studie aan de fotovakschool in Apeldoorn afgerond en ben ik mijn eigen fotografiebedrijf gestart. Tijdens mijn opleiding ben ik er achter gekomen dat met mensen werken mijn sterkste kant is. Dit samen met mijn eigen stijl, denk ik dat het een fijne combinatie is om een prachtig portret te maken. Mijn doel is om in een ongedwongen setting, een tijdloos portret te maken. Om er jaren van na te genieten. Ben jij enthousiast geworden en je zou graag meer informatie willen of, nog leuker, een fotomoment voor een Fine Art of Zwart/wit portret (één op één) in mijn studio boeken?  Bel of neem contact met mij op via het contactformulier op de site!

 

Voor één van mijn Flowerpieces, waar ik ontzettend trots op ben, kun jij vanaf nu ook terecht bij Veroniek Fotografie. Op mijn social media (insta: veroniek_flower_pieces) plaats ik regelmatig werk en staat er een selectie van mijn Flower Art. Binnenkort zijn ze zien op de website. Heb jij een keuze kunnen maken en zou je graag een print willen bestellen? Ik adviseer je graag over  de verschillende prijzen, maatvoeringen en over de vele soorten printmogelijkheden.

Hoe fantastisch zou het zijn wanneer mijn werk bij jou aan de muur mag shinen?!

 

Groetjes Veroniek