Welkom op mijn website...


Van harte welkom op mijn website. Heel graag wil ik mij even aan je voorstellen. Mijn naam is Veroniek Raanhuis, ben 50 jaar, getrouwd met Jeroen en samen hebben wij 2 kinderen, Tom en Lieke. Met ons viertjes en Guus (onze super eigenwijze teckel) wonen wij in Borne. Fotografie is mijn grootste passie welke ik maar al te graag met jullie deel. Van fotografie gaat mijn hart sneller kloppen. Heerlijk vind ik het...

In 2019 heb ik mijn studie aan de fotovakschool in Apeldoorn afgerond en ben ik mijn eigen fotografiebedrijfje gestart. Tijdens deze opleiding en de toffe opdrachten die ik mocht maken, ben ik er achter gekomen dat met mensen werken mijn sterkste kant is. Dat samen met mijn eigen stijl, denk ik dat het een fijne combinatie is om een tijdloos portret te maken voor aan de muur. Inmiddels heb ik al vele gezinnen mogen fotograferen, portretten gemaakt en bruiloften mogen vastleggen! Hoe tof zou het zijn wanneer ik jullie als gezin, de hele familie, de kinderen, een feestje of zelfs jullie huwelijk (zie ook op deze website) mag fotograferen? Met het doel om in een ongedwongen sfeer spontane momenten vast te leggen?! Een tijdloos document.

Ben jij enthousiast geworden en je zou graag meer informatie willen of, nog leuker, een shoot boeken? Bel of neem contact met mij op via het contactformulier op de site!

Groetjes Veroniek