Pakket 1 : €129,00

 • 1 uur fotograferen op een buitenlocatie (in overleg).
 • 10 digitale bestanden in hoge resolutie.
 • Tot maximaal 5 personen.
 • Bestanden worden via Wetransfer verzonden.Pakket 2 : € 149,00


 • Ongeveer 1,5 uur fotograferen op een buitenlocatie (in overleg).
 • 15 digitale bestanden in hoge resolutie.
 • Tot maximaal 5 personen.
 • Bestanden worden via We Transfer verzonden.Pakket 3 : € 169,00


 • 1.5 tot 2 uur fotograferen op een buitenlocatie (in overleg).
 • 20 digitale bestanden in hoge resolutie.
 • Tot maximaal 5 personen.
 • Bestanden worden via We Transfer verzonden.Studio...

Ik krijg met regelmaat de vraag of ik ook portretten maak bij mij thuis in de studio. Dat kan zeker. Nu zijn er meerdere mogelijkheden, bijvoorbeeld een puur portret, een zwart/ wit foto of een Fine-Art portret. Er zijn vele opties en nabewerkingen, daarbij gelden ook verschillende tarieven. Neem contact op via de website en ik maak graag een passende offerte.

Mijn werkwijze...

Wanneer jullie een shoot bij mij boeken, dan gaan we op een ( zelf gekozen) buitenlocatie shooten. In bekijk op mijn pc de bestanden en daar uit maak ik de selectie, naar gelang het gekozen pakket. Ik lever de bestanden in hoge resolutie en in een mix van zwart/wit en kleur. Tenzij anders afgesproken. Grote groepen alleen op aanvraag. NB:Vanaf de 6e persoon geldt een kleine toeslag van € 10.00 per extra persoon.

Weer en Verkeer...

In nederland zijn we meer dan afhankelijk van het weer. Is het weer te slecht, zoals stortregen of langdurige regenval, sneeuw (tenzij dit de foto ten goede komt uiteraard...) en gladheid?! Ik hou de voorspellingen en de buienradar nauwlettend in de gaten en mocht het inderdaad te slecht zijn dan maak ik een nieuwe afspraak met jullie. Ik wil niet dat jullie shoot in het water valt of compleet verwaaid. Wanneer ik meer dan 10 km moet rijden, reken ik €0,35 per km.

Huwelijk...

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Veroniek Fotorafie verzorgd ook huwelijksreportages. Graag kom ik bij jullie op de koffie voor een persoonlijke kennismaking. Tevens laat ik julie een portfolio zien van mijn huwelijksreportages.

Evenementen...

Hebben jullie een feestje te vieren of organiseer je een evenement? Ook daarvoor kun je contact opnemen met mij... Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden en maak aan de hand daarvan een passende en vrijblijvende offerte.

Website...

Voor een bedrijf is de website het visitekaarje, ik ben er zelf regelmatig mee bezig. Teksten aanpassen, foto's veranderen. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en ik kom graag in jouw bedrijf fotograferen.

Algemene voorwaarden...

Ik hanteer de algemene voorwaarden van Dupho. Deze zijn terug te vinden op www.dupho.nl

NB: Ik ben niet verantwoordelijk voor kleurverschillen tussen verschillende monitoren. Ik kalibreer mijn desktopscherm met grote regelmaat maar kan daardoor toch niet helemaal voorkomen dat er enig kleurverschil zou kunnen optreden tussen jouw en mijn beeldscherm. Nog een tip... maak een back-up van jouw reportage, sla deze extern op.